ZZI je kompanija koja se bavi razvojem softvera i aplikacija u Cloud-u. Što se tiče poslovne oblasti, specijalizovana je za elektronsku razmjenu podataka u lancu snabdjevanja, e-fakturisanje, digitalizaciju carinske administracije i spoljnotrgovinska rešenja. Razvio se visoko efikasan, dobro obrazovan, iskusan tim. Napredni sistemi razvijeni od strane ZZI su dobro poznati u regionu CEE.

ZZI zapošljava 60 stručnjaka u Ljubljani i 4 u Podgorici. ZZI Podgorica je osnovan 2004. godine i pokriva koordinaciju, prodajne i razvojne aktivnosti ZZI proizvoda na lokalnom nivou kao i razvoj SW-a za Carinsku upravu Crne Gore i druge poslovne korisnike. Oko 100 kompanija koristi ZZI usluge i rešenja u Crnoj Gori.

ZZI je aktivan član mnogih udruženja i mnogo ulaže u saradnju i partnerstvo. Član su Slovenačkog ICT udruženja, Slovenačke privredne komore, Slovenačkog nacionalnog foruma za e-račune, EU Instituta za standardizaciju, Euro komore i učestvujemo na Evropskom Multi-Stackholder forumu za elektronsko fakturisanje (EMSFEI). ZZI je takođe usklađen sa uslugama zasnovanim na EU eIdas-u kao što su eArhiviranje i eDostava.

Uz ICT Cortex do
Digitalne Crne Gore!

Help desk

HR Platforma

Registar članica