MeetUp Vol.5, posvećen temama bankarskih usluga i inovacija u fintech industriji, održan je nedavno. Ovaj događaj, koji je već postao tradicija, pružio je učesnicima priliku da čuju stručnjake iz Centralne banke Crne Gore (CBCG) i ICT Cortexa, organizacije posvećene podršci razvoju informacionih tehnologija.

Gosti iz CBCG-a, Nikola Bašanović i Božo Cvetkovski, istaknuti predstavnici ove institucije, podijelili su svoje stručne perspektive o bankarskim uslugama i novim inovacijama u oblasti finansijske tehnologije. Njihova prisutnost na događaju omogućila je učesnicima da bolje razumiju aktuelne izazove i perspektive u bankarskom sektoru Crne Gore.

Predstavnici IT zajednice takođe su dali doprinos diskusiji. Ivica Tatar iz kompanije Logate i Miloš Milošević iz kompanije Fleka, članovi ICT Cortexa, podijelili su svoje viđenje uloge tehnologije u oblikovanju budućnosti bankarskih usluga.

Moderator događaja, Valentina Beg Deljanin, uspiješno je vodila razgovore i podsticala učesnike na postavljanje relevantnih pitanja.

 

MeetUp Vol.5 je bio otvoren za sve zainteresovane, a prisustvo na događaju bilo je moguće kako putem Zoom aplikacije, kao i fizički u prostorijama NEST-a.

Help desk

HR Platforma

Registar članica