Centralna banka Crne Gore (CBCG) uspješno je predstavila ovogodišnje izdanje CBCG FinTech Hackathona na nedavno održanom MeetUp događaju. Tokom događaja, prisutnima su detaljnije predstavljene teme i pravila takmičenja, a učesnicima su pružene ključne informacije o CBCG FinTech Hackathonu.

Na MeetUp događaju su govorili predstavnici CBCG, uključujući Gordana Kalezića, Valentinu Bulatović i Andriju Jovovića, koji su pružili uvid u takmičenje i njegove ciljeve. Moderator događaja bio je Aleksandar Drekalović, predstavnik ICT Cortex-a.

Tokom prezentacije, učesnici su dobili dublji uvid u temu ovogodišnjeg takmičenja pod nazivom “Know your customer – easy and secure,” kao i detaljne informacije o pravilima takmičenja i postupku prijavljivanja. Naglašeno je da su prijave za CBCG FinTech Hackathon otvorene do 1. oktobra.

 

CBCG FinTech Hackathon je zajednički poduhvat Centralne banke Crne Gore, Udruženja banaka Crne Gore i ICT Cortexa. Takmičenje će se održati od 7. do 9. oktobra, a svi zainteresovani mogu pronaći dodatne informacije i prijaviti se putem zvanične web stranice događaja na sledećem linku. Ova inicijativa ima za cilj promovisanje inovacija u finansijskom sektoru i unaprijeđivanje usluga za klijente kroz saradnju između finansijskih stručnjaka i tehnoloških inovatora.

Help desk

HR Platforma

Registar članica