Na inicijativu Ekonomskog fakulteta Podgorica, zvanične stranice Univerziteta Crne Gore, Katedre za menadžment i marketing, 13. Interkatedarski skup katedri za menadžment, organizaciju, preduzetništvo i marketing, će se održati od 21. do 22. septembra ove godine. Tema ovogodišnjeg skupa je “Izazovi menadžmenta, marketinga i preduzetništva u uslovima razvoja vještačke inteligencije.”

Ovaj skup predstavlja priliku za razmjenu ideja, upoznavanje sa najnovijim trendovima u oblastima menadžmenta, organizacije, preduzetništva i marketinga, te platformu za saradnju između učesnika. Radni dio skupa obuhvata paralelne sesije, dok će prvi dan biti posvećen uvodnim predavanjima istaknutih profesora iz regiona i svijeta.

Nakon uvodnih predavanja, učesnici će imati priliku da učestvuju u panel diskusiji pod nazivom “Uloga IT industrije u funkciji unapređenja konkurentnosti: vještačka inteligencija kao realnost poslovne ekonomije.”

Interkatedarski skup katedri za menadžment, organizaciju, preduzetništvo i marketing Jugoistočne Evrope održava se već 13 godina uzastopno i okuplja predstavnike akademskog osoblja iz cijelog regiona, posebno iz zemalja Zapadnog Balkana.

Strateški partneri ovog akademskog događaja su ICT Cortex i Privredna komora Crne Gore.

 

Osim radnog dijela skupa, drugi dan događaja obećava zanimljivu panel diskusiju pod nazivom “STORY OF SUCCESSFUL BUSINESS.” Panelisti će biti Dejan Petković, ko-osnivač kompanije Coinis, i Esad Zaimović, predsjednik Upravnog odbora Hipotekarne Banke. Moderator panela će biti Tarik Zaimović, izvršni direktor ICT Cortex-a.

Panel je otvoren za sve zainteresovane posjetioce, a prijavu možete izvršiti putem sledećeg linka.

Help desk

HR Platforma

Registar članica