Business Integration and Business Intelligence pruža profesionalnu podršku klijentima na polju informacionih i komunikacionih tehnologija. Nastali smo kao odgovor potrebama tržišta za kompanijom koje može da riješi kompleksna IT pitanja. Izrađujemo mobilne aplikacije za IOS i Android platforme namjenjene stanovništvu i privrednim društvima.

Usluge i proizvodi

  • Projektovanje, implementacija i održavanje IT sistema
  • Mrežne opreme i Data centar infrastrukture
  • Help desk i podrška klijentima u IT sektoru
  • Razvoj mobilnih aplikacija za IOS i Android platforme
  • Nabavka i implementacija IT opreme
  • Prilagođena rješenja na polju sigurnosti mreža, čuvanja podataka, sigurne komunikacije između lokacija, povezivanja bankomata
  • Prilagođena rješenja IP telefonije
  • Mobilne aplikacije za IOS i za Android platforme

Projekti

Digitalni kiosk

Digitalni Kiosk je jedinstvena i moderna aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje usluga. U budućnosti se planira uvodjenje novih usluga koje ćete moći platiti na jedinstven način i time će Digitalni Kiosk postati tvoja omiljena mobilna aplikacija i digitalni asistent. Digitalni Kiosk je jedinstvena i savremena aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje usluga kao što su: Dopuna računa, Parking, Taxi, Osiguranje, Događaji, Rent a car, Transferi, Asistencije, Televizija, Internet i Kursevi.

Cosmetics BeautyFriend

Jednostavan proces apliciranja za Beauty Friend karticu za nove korisnike. Korisnik dobija virtelnu karticu, digitalnu verziju svoje kartice sa barkodom koji se može skenirati na kasi, čime se smanjuju troškovi izrade kartične plastike, a sam Korisnik može početi ostvarivati pogodnosti programa o kom možete saznati više na samom sajtu.


Meteo CG

MEteo aplikacija počiva na početnim i bočnim ulaznim meteorološkim podacima iz GFS NCEP modela (USA). Da bi se riješio problem vrlo kompleksne topografije Crne Gore i okruženja urađeno je dvostruko nestovanje (model u modelu) te je dobijen finalni matematičko-meteorološki model za simulaciju stanja atmosfere WRF-ARW, sa veoma finom horizontalnom i vertikalnom rezolucijom.
Kontakt

https://www.2bi.me/
branislav.bogetic@2bi.me
Bul. Pera Ćetkovića 137, Podgorica
+382 20 657 411