Alicorn d.o.o. je kompanija sa velikim iskustvom u internet marketingu, kao i u izradi softverskih rješenja i sadržaja za internet. Alicorn ekspertiza  pokriva sve aspekte digitalnog prisustva, od osmišljavanja strategije i implementacije rješenja, do analize i mjerenja. Učinak cjelokupnog digitalnog nastupa  klijenata detaljno mjere i u hodu prilagođavaju pristup onome za šta mjerenja pokažu da proizvodi željeni efekat.

Kao tim, vole projekte koji pomjeraju granice kreativnoti i zahtjevaju pronalazak inovativnih načina za komunikaciju poruke klijenata, bilo da se radi o razvoju naprednih tehničkih rješenja ili kreiranju vizuelno privlačnih elemenata.

Usluge i proizvodi

  • Razvoj: veb sajtovi i portali, veb i mobilne aplikacije, video igre
  • Marketing: marketing strategija, strategija sadržaja, strategija digitalnog nastupa, digitalni marketing, SEO, kreiranje sadržaja, kreiranje i vođenje plaćenih kampanja, strategija i vođenje CSR projekata, PR aktivnosti
  • Dizajn: UX/UI dizajn, grafički dizajn za veb, grafički dizajn za štampu, video animacije
  • Ostalo: organizacija online događaja

Projekti

Domain.me

Sveobuhvatni digitalni nastup i vođenje CSR projekata kompanije.



Aerodromi Crne Gore

Dizajn korisničkog iskustva i izrada veb platforme na 4 jezika. Izrada i integracija sistema za prikaz podataka iz aerodromskog FIDS sistema na sajtu, u realnom vremenu.

"EU na dlanu"

Izrada online igre "EU na dlanu". Podrška u organizaciji takmičenja. Kreiranje video animacije za potrebe promocije.


Kontakt

https://alicorn.me/
info@alicorn.me
Vojvode Maša Đurovica 3/1, City Kvart, 81000 Podgorica