Business Intelligence Consulting je vodeća bonitetna agencija u Crnoj Gori, osnovana 2015. godine, koja na svojim portalima binfo.me i bilansi.me održava najobimniju i najkompletniju bazu podataka o crnogorskim poslovnim subjekatima. Kompletan bankarski sektor, ključne domaće i međunarodne finansijske institucije, kao i najznačajnije kompanije u Crnoj Gori, naši su dugogodišnji korisnici koji potvrđuju referentnost naših servisa. Zadovoljstvo biti njihov pouzdan oslonac pri donošenju dobrih poslovnih odluka.

Usluge i proizvodi

  • Pristup poslovnim portalima binfo.me i bilansi.me,
  • BI2B web service (api),
  • Poslovne analize pojedinačnih kompanija, analize tržišnih segmenata i industrija.

Projekti

Bi Info portal

Prezentacija podataka o poslovnim subjektima u Crnoj Gori koji sadrži statusne podatke o poslovnim subjektima, tako i finasnijske podatke i analize sa istorijom poslovanja.


Bilansi.Me

Je dodatak binfo.me portala, na kome se nalaze detaljne finansijske analize individualni poslovnih subjekata, kao i analize užih i širih poslovnih podruja/industrija.


100 najvećih u Crnoj Gori

Projekat "100 najvećih u Crnoj Gori", u kome smo jedan od organizatora i Analitički partner. Projekat promoviše pozitivnu poslovnu praksu i uredno i transparentno finansijsko poslovanje kroz rangiranje kompanija i nagrađivanje najuspješnijih.

Kontakt

http://www.binfo.me/
info@biconsulting.me
Ulica 8.marta 55, 81000 Podgorica
+382 67 320 600