ČIKOM je jedna od vodećih ICT kompanija i lidera u digitalnoj transformaciji Crne Gore. ČIKOM trenutno ima preko 70 visoko kvalifikovanih stručnjaka i mrežu eksternih konsultana. Različiti informatički profili, naučni pristup, akumulirano znanje i iskustvo, praćenje svjetskih standarda i tijesna saradnja sa korisnicima su garant uspjeha Čikom poslovne filozofije – INFORMATIKA SA LJUDSKIM LIKOM.  Širokim spektrom proizvoda i usluga koje nudimo, od razvoja i implementacije najsloženijih IKT rješenja – razvoj softverskih rješenja, sistemskih integracija, kao i redovnih inovativnih aktivnosti, odgovaramo svim potrebama domaćeg tržišta ali i međunarodnog tržišta kroz internacionalizaciju inovativnih proizvoda razvijenih u našoj kompaniji.

Usluge i proizvodi

  • Projektovanje, razvoj, implementacija i održavanje informacionih sistema
  • Razvoj, implementacija mobilnih aplikacija na IOS i Android platformama
  • Data centar infrastruktura
  • Sistemska infrastruktura i servisi
  • Cybersecurity
  • Network inženjering

Projekti

eDMS za Vladu Crne Gore

Poslovno rješenje, koje omogućava jednostavno, brzo, bezbjedno i pregledno rukovanje svim poslovnim dokumentima u Vladi Crne Gore i ministarstvima.


eSV za Vladu Crne Gore

je sveobuhvatno rješenje koje pokriva kompletan proces elektronske sjednice Vlade Crne Gore i svih njenih komisija i odbora. Ovim rješenjem se prati i proces pripreme, postupak preispitivanja u ministarstvima, arhiviranje podataka, kao i formiranje i praćenje realizacije svih zaključaka donijetih na elektronskim sednicama Vlade i realizacija programa rada Vlade Crne Gore.

JIIS za Upravu za Inspekcijske poslove

Jedinstveni inspekcijski informacioni sistem je integrisani document management system sa sistemom za inspekcijske nadzore razvijen na način da u potpunosti podržava procese i procedure inspekcijskog nadzora svih inspekcija Uprave za inspekcijske poslove.


Kontakt

https://www.cikom.com/
prodaja@cikom.com
Dalmatinska 78 Podgorica
020 21 81 81