Codepixel je kompanija za razvoj softvera punog ciklusa koja stvara digitalne proizvode za web, mobilne uređaje i IoT sa velikim fokusom na korisničko iskustvo (UX) i korisnički interfejs (UI).

Sa agilnim i dinamičnim timom mladih profesionalaca Codepixel kombinuje inovacije i vješte programerske sposobnosti kako bi digitalnim startapovima i drugim biznisima pružio najbolje rješenje za njihove proizvode. Danas, kompanija Codepixel je prepoznata kao jedna od najinovativnijih u IT zajednici u Crnoj Gori, implementiranjem najboljih praksi i upotrebom modernih alata i tehnologija pri razvoju digitalnih proizvoda. 

Misija Codepixel-a je da donese vrijednost svojim uslugama i proizvodima, svojim klijentima i partnerima, svom timu i ostatku zajednice tako što će konstatno rasti i držati korak za globalnom IT ekspanzijom. 

Od svog osnivanja kompanija je radila na raznim projektima, od web razvoja, kroz strategiju proizvoda, do razvoja kompleksnih softvera, za klijente iz Evrope i SAD.

Usluge i proizvodi

  • Strategija proizvoda i arhitektura sistem
  • Custom razvoj softvera
  • Izrada web sajtova
  • Razvoj mobilnih aplikacija
  • UX/UI dizajn i brendiranje
  • Cloud & Devops
  • Internet stvari

Projekti

Index recepti

Index Recepti je all-in-one platforma za kuvanje koja posjetiocima i urednicima omoućava napredno pretraživanje, kreiranje, prikupljanje i dijeljenje recepata koristeći se brzim i intuitivnim korisničkim interfejsom. Sarađujući sa Index.hr timom, udružili smo snage u definisanju strategije proizvoda i arhitekture sistema, koju smo dalje dizajnirali i razvili, agilnim pristupom, istovremeno radeći redovne runde DevOps-a i testiranja prihvatljivosti korisnika.


Sled Studio

Strategija, dizajn i razvoj custom web softvera za upravljanje školom. Potpuna digitalizacija svakodnevnog rada škole na način da transformiše i centralizuje operacije, podatke /arhive, procese, planiranje i izvještavanje u efikasnu web platformu.
Nest360

Nest360 je prva crnogorska online platforma za nekretnine koja nudi jedinstveni prikaz nekretnina od 360° sa 0.5% provizije za prodaju i iznajmljivanje. Obnovljeno korisničko iskustvo omogućuje posjetiteljima da s lakoćom pretražuju nekretnine i odaberu željeni izbor i pregledaju nekretninu iz prvog lica. Takođe svaka nekretnina posjeduje crte izrađene od strane iskusnih arhitekata. Naš tim radio je na razvoju aplikacije u punom ciklusu, počevši od strategije proizvoda i arhitekture sistema, preko UX / UI dizajna, razvoja, pa sve do testiranja i lansiranja.

Kontakt

https://www.codepixel.me/
info@codepixel.me
Slovačka bb, Podgorica
+382 20 237 618