Codeus je softverska kompanija, primarno fokusirana na razvoj aplikacija u web segmentu. Čini je manji tim iskusnih i talentovanih inženjera, a proizvodi kompanije okrenuti su zapadnom tržištu – USA i EU primarno. 

Njihova misija je da pružaju vrhunska software rješenje za određene izazove. Kreiraju moćne, funkcionalne, lijepe aplikacije koje pospješuju produktivnost. 

Usluge i proizvodi

  • Web aplikacije
  • API za mobilne aplikacije
  • DevOps infrastrukturna rjesenja

Projekti

Seqster

SaaS healthcare platforma koju je Codeusov tim kreirao od nule. Nakon višegodišnjeg razvoja, proizvod je privukao ogromnu pažnju investitora. Poslednja investicija serije A dodatno je ubrzala razvoj ovog proizvoda koji postaje jedan od značajnih igrača u healthcare industriji SAD-a.


Mrsool

Kompletna implementacija business portal aplikacije za jednu od najvećih delivery platformi na trzištu Saudijske Arabije, sa preko 6 miliona registrovanih korisnika.

Flexibility Pathway

Platforma koja digitalizuje poslovne procese u dječijim vrtićima omogućavajućiji im efikasniji način korišćenja svojih kapaciteta. U internacionalnom timu koji razvija ovu aplikaciju Codeus je u potpunosti zadužen za razvoj web aplikacije, serverske aplikacije kao I API-ija koji koristi mobilna aplikacija ovog proizvoda.

Kontakt

https://codeus.me/
info@codeus.me
Studentska, bb. Lamela 8, 81000 Podgorica