Data Design d.o.o. je preduzeće za informatički inženjering i konsalting u Podgorici. Od svog osnivanja do danas preduzeće se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem sopstvenih softverskih proizvoda (pretežno iz oblasti e-trgovine, poslovnih informacionih sistema i saobraćaja), kao i uslugama digitalnog marketinga i izradom web rješenja.

S obzirom da je Data Design tim visokospecijalizovan za navedene oblasti, brzo uče o potrebama korisnika, tako da sva svoja rješenja prilagođavaju zahtjevima svojih korisnika. To zapravo i jeste vizija kompanije – razvijati  informatičke proizvode i servise po mjeri korisnika.

Usluge i proizvodi

  • Usluge: izrada vebsajta, SEO, digitalni marketing, bezbjednost informacija
  • Proizvodi: Tiramisu ERP, CG prodavnica, BusTicket

Projekti

BusTicket4

Centralizovani integrisani informacioni sistem za upravljanje drumskim saobraćajem u regionu. Ovaj sistem ima platformu za upravljanje sistemom i podsistem za poslovanje autobuskih stanica (prodaja karata i usluga);

TiramisuERP

Poslovni informacioni sistem razvijen u potpunosti kao web aplikacija, koji je dostupan online na našoj cloud platformi bilo kad i bilo gdje po modelu SaaS (Software as a Service).


cgprodavnica

Drop shipping platforma za plasiranje proizvoda preduzeća korisnika TiramisuERP.com informacionog sistema kreirana po modelu globalnih lidera iz ove oblasti kao što su AliExpress.com i Amazon.com.

Kontakt

https://datadesign.me/
office@datadesign.me
Bul. Šarla de Gola br. 2, Podgorica
020-633-458