Ujedinjujući znanje i dugogodišnje iskustvo svojih osnivačica, kompanija Digital Bee sa strašću i posvećenošću nudi konsultantske usluge iz oblasti ICT-ja, digitalizacije i digitalne transformacije kao i usluge edukacije djece i odraslih ključnim kompetencijama neophodnim u digitalnom dobu u kojem živimo. 

Usluge i proizvodi

  • Digitalna transformacija
  • Upravljanje projektima
  • Optimizacija IT procesa i troškova
  • Edukacija djece i odraslih

Projekti

FreMove Alliance

Upravljanje projektom digitalizacije i automatizacije procesa za FreeMove Alliance. FreeMove je evropski savez za mobilne telekomunikacije između Deutsche Telekoma, Orangea, TIM Italia i Telia-je čija je misija pružiti visokokvalitetne međunarodne usluge mobilne telefonije multinacionalnim korisnicima.

Akademija za preduzetnice

U maju 2021. godine u Crnoj Gori je pokrenuta prva AWE akademija za preduzetnice. Cilj projekta je osnaživanje ženske preduzetničke zajednice u Crnoj Gori. 35 preduzetnica iz malih i srednjih preduzeća prolazi kroz šestomesečni program. Kompanija DigitalBee je partner Ambasade SAD -a u sprovođenju ovog programa.

Start-up Flourish

Personalni digitalni asistent za razvoj emocionalne inteligencije, razvijen u partnerstvu sa kompanijom Amplitudo.Kontakt

https://digitalbee.me/contact-us
digitalbee@digitalbee.me
Moskovska 73, Podgorica
+382 67 227 722