Ne propustite priliku da na ovogodišnjem Finticipate Forumu zaronite u svijet finteka i otkrijete kako se oblikuje budućnost finansijskih tehnologija!

U saradnji sa ICT Cortex-om i vodećim stručnjacima iz industrije, Finticipate Forum nudi dubinski uvid u ključne trendove koji su na pragu transformacije fintek sektora. Od sveobuhvatnih analiza regulatornih okvira, preko inovacija u modernizaciji bankarskog i platnog sektora, do uticaja kriptovaluta na tržišta kapitala – očekuje vas temeljna rasprava i razmjena znanja.

Pridružite nam se da zajedno istražimo kako tehnološki napredak i regulatorne promene utiču na finansijske usluge i kako možemo iskoristiti nove prilike koje se otvaraju u ovom dinamičnom sektoru. Finticipate Forum je idealno mjesto za sve koji žele da budu na čelu inovacija, razumiju složenost tržišta i predvide buduće trendove u finteku i bankarstvu.

Očekuje nas bogat program koji uključuje FireSide Chat, panel diskusije i  razgovori sa Fintech Asocijacijama. Panelisti su vodeća imena iz svijeta fintecha, što obećava izuzetno zanimljive razgovore. Ovo je izvanredna prilika da se direktno upoznate s predvodnicima industrije, čujete njihova mišljenja i razmijenite iskustva o najnovijim trendovima i izazovima u sektoru. Ne propustite šansu da budete dio ove dinamične razmjene znanja i ideja koja će dodatno obogatiti vaše razumijevanje finteka.

Konferencija će se održati 31. Maja 2024. godine u Mona Plaza Hotelu u Beogradu. 

Rare bird popust traje do utorka, 30. aprila, a ukoliko uhvatite ovu pticu cijena kotizacije iznosi EUR 370 + VAT. Takođe, aktivni su i naši korporativni popusti za 3 ili više učesnika iz iste firme, a u tom slučaju cijena iznosi EUR 320e + PDV po ulaznici. Popust ostvarujete i uz kod #CORTEXFinticipate2024.


Prijave su moguće na ovom linku ili putem maila : office@finticipate.com.