Fleka je studio za interaktivni dizajn, specijalizovan za web i mobilne platforme i fintech proizvode. Kao digitalna agencija, nijesu isključivo fokusirani na dizajn, već pronalaze inspiraciju u svakodnevnim potrebama i željama korisnika, nudeći slojevita rješenja i zaokružene proizvode, koji se odlikuju vrhunskim korisničkim iskustvom.

Tokom više od jedanaest godina postojanja, lepezu njihovih klijenata čine kompanije iz raznih krajeva svijeta. Sa posebnom pasijom prilaze svom poslu i nastoje da stvore dugotrajne veze kroz usluge koje nude i isporučuju. Njihov tim čine ljudi sa različitih ekpertiza: programeri, kreativci i biznis eksperti. 

Usluge i proizvodi

  • Fleka se bavi osmišljavanjem i implementacijom digitalnih proizvoda kroz dizajn, razvoj i održavanje sajtova, mobilnih aplikacija, fintech proizvoda, e-commerce platformi, kao i brojnih drugih interaktivnih koncepata za potrebe klijenata iz različitih industrija i oblasti poslovanja.

Projekti

GOV.ME portal

Zvanični portal Vlade Crne Gore, kojim je omogućen brz i lak pristup servisima i informacijama koje nudе Vlada i njene institucije.

Moj novčanik

Mobilna aplikacija za beskontaktno plaćanje pomoću NFC tehnologije, dostupna svim Android korisnicima.


Premium Program aplikacija

Sajt, Android i iOS mobilna aplikacija sa aktuelnim informacijama o radnjama koje su dio Premium mreže, uz integrisanu mBanking funkcionalnost.

Kontakt

https://www.fleka.me/
hello@fleka.me
Ulica Vasa Raičkovića 13/1
020-238-760