Tungsten Automation je međunarodna kompanija za softverske proizvode koja se fokusira na inovativna rešenja za digitalnu transformaciju i automatizaciju poslovnih procesa. Njihova platforma koristi naprednu tehnologiju za pojednostavljivanje kompleksnih radnih tokova, smanjenje manuelnog rada i eliminisanje grešaka. Ova inteligentna rješenja pomažu organizacijama da smanje troškove, povećaju efikasnost i poboljšaju iskustvo korisnika, omogućavajući im da se usmjere na ključne aspekte svog poslovanja.

Tungsten Automation koristi kombinaciju Robotic Process Automation (RPA), kognitivne analitike, mobilnih tehnologija i angažmana kako bi olakšao implementaciju automatizacije i postigao izvanredne rezultate. Njihova rješenja omogućavaju klijentima da smanje rizik od neusaglašenosti, povećaju konkurentnost, te postignu rast i profitabilnost.

Tungsten Automation obezbjeđuje brz povrat investicije za više od 25.000 klijenata iz različitih industrija, uključujući finansijske usluge, osiguranje, vladu, zdravstvenu zaštitu, lance snabdevanja, poslovni outsourcing, i druge. Njihova softverska rješenja i usluge dostupni su putem direktne prodaje, servisnih usluga, kao i kroz mrežu od preko 650 partnera i integratora u više od 60 zemalja širom Amerike, EMEA regije i Azijsko-pacifičkog regiona.

Transformacija digitalnog pejzaža - ključni strateški cilj

Njihova inovativna rješenja osnažuju kompanije širom svijeta. Kroz naprednu tehnologiju i posvećenost, žele da budu pokretačka snaga iza uspjeha njihovih klijenata. Njihova misija je koristiti moć tehnologije da bi riješili složene probleme, optimizovali procese i otvorili nove mogućnosti za rast.

Uz fokus na zadovoljstvo klijenata i stalnu inovaciju, posvećeni su oblikovanju budućnosti IT industrije i omogućavanju njihovim partnerima da budu uspješni u digitalnom dobu.

Digitalna transformacija, automatizacija i edukacija zajednički ciljevi Tungesten-a i Cortex-a

Tungsten Automation sebe vidi kao ključnog partnera u razvoju i širenju ICT Cortex klastera, unoseći svoje bogato iskustvo i stručnost u oblasti digitalne transformacije i automatizacije. Kao član ICT Cortex klastera, Tungsten Automation ne samo da doprinosi zajednici naprednom tehnologijom i inovativnim rešenjima, već se i aktivno uključuje u edukativne inicijative klastera. To podrazumeva organizovanje radionica i obuka iz oblasti osiguranja kvaliteta i programiranja, sa ciljem podsticanja razvoja veština i razmene znanja među entuzijastima i profesionalcima.

Ovo članstvo pruža brojne prilike za saradnju i razmjenu ideja, što omogućava Tungsten Automation-u da doprinese razvoju talenata i kompetencija unutar klastera. Svojim aktivnostima, kompanija pomaže u izgradnji snažne ICT zajednice u Crnoj Gori i podržava kontinuirani rast i inovacije u regionu. Kao dio ICT Cortex klastera, Tungsten Automation postaje dio dinamičnog ekosistema koji podstiče kreativnost, saradnju i profesionalni razvoj, istovremeno doprinoseći širem cilju jačanja lokalne IT industrije.

Ako želite da saznate više o ponudi proizvoda i usluga koje pruža Tungsten Automation, istražite raznoliku bazu njihovih klijenata i uspješne studije slučaja, kao i dobijete uvid u njihov položaj na tržištu, posjetite njihovu web stranicu https://www.tungstenautomation.com/.