Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HR Speed Dates

28-11-2023-11:00 am - 3:00 pm

Drugu grupu polaznika koji su aktivni na obukama Cortex akademije čine kandidati koji edukaciju pohađaju u nekoj od 13 kompanija edukatora, članica ICT Cortexa. Iz ove grupe primljeno je 150 kandidata od kojih većina već pohađa odabrani kurs, dok će ostali startovati u skladu sa internim programom obuka kompanija edukatora.

 

Kandidati za treću grupu, njih 150 koji su primljeni za pohađanje online kurseva na Cortex akademiji, startuju krajem ove i početkom sljedeće sedmice.

 

Zbog velikog interesovanja i ogromnog broja prijava, a ograničenog broja mjesta na online platformi kao i infrastrukturnih kapaciteta, morali smo odraditi kvalitetnu selekciju na temelju svih pristiglih prijava. Svakako, ponosni smo na činjenicu da prva generacija Cortex akademije startuje sa čak 600 polaznika.” – saopšteno je iz ICT Cortex-a, uz zahvalnost na strpljenju svim prijavljenim kandidatima.

Cortex akademija predstavlja objedinjene programe edukacije članica klastera ICT Cortex, koji su namijenjeni djeci, studentima, srednjoškolcima, ali i svima onima koji žele da se specijalizuju, prekvalifikuju ili unaprijede postojeća znanja u nekoj od oblasti ICT-a: projektnog menadžmenta, marketinga, programiranja, softver testiranja i dizajna.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Details

Date:
28-11-2023
Time:
11:00 am - 3:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Cortex Akademija
Email
academy@ictcortex.me
View Organizer Website

Venue

NEST Coworking
Cetinjski Put
Podgorica, Montenegro
+ Google Map