Progmata je servisno orijentisana kompanija koja pruža usluge planiranja, razvoja i održavanja softvera klijentima koji žele unaprijediti efikasnost postojećih biznis procesa, digitalno se transformisati ili migrirati svoja on-premise rješenja u cloud okruženje. Kombinujući iskustvo iz enterprise i startup svijeta klijentima nudimo efikasna i skalabilna rješenja. Motivisani smo tehnički zahtjevnim projektima i svaki izazov klijenta doživljavamo i kao svoj lični.

Usluge i proizvodi

  • Razvoj web i mobilnih aplikacija
  • Implementacija Cloud rješenja
  • Konsalting u oblasti razvoja softvera implementacije tehničkih rješenja
  • Tehničko savjetovanje i vođenje tehničkih projekata

Projekti

VAT4U

Globalna platforma za obradu i povraćaj poreza. Planiranje, arhitektura i implementacije cjelokupnog tehničkog rješenja. Cloud native okruženje, integracija sa eksternim ekosistemom, prikupljanje, obrada i transformacija podataka. Uspješna digitalna transformacija u sektoru sa najviše tradicionalnih procesa.

Power auctions software

Dizajn korisničkog iskustva i izrada veb platforme na 4 jezika. Izrada i integracija sistema za prikaz podataka iz aerodromskog FIDS sistema na sajtu, u realnom vremenu.
Logistika i magacinsko poslovanje

Web i mobilna platforma za upravljanje magacinskim poslovanjem. Migracija on-prem rješenja u cloud ukruženje, unapređenje efikasnosti i stabilnosti sistema kroz povećanje dostupnosti i smanjenje TCO-a. Omogućavanje direktnog rada sa terenskim ekipama.Kontakt

progmata.me
info@progmata.me
Gojka Garčevića 2/18, Podgorica
+38269010283