Sky Sat, jedini izvoznik visoke tehnologije u Crnoj Gori, je crnogorska telekomunikaciona kompanija koja ove godine obilježava 31 godinu postojanja. Prva osnovna djelatnost je bila prodaja i porizvodnja satelitskih antena i prijemnika, zatim proizvodnja radio i TV infrastrukutre.

Ova crnogorska telekomunikaciona kompanija iz Herceg Novog, jedini izvoznik visoke tehnologije u Crnoj Gori, nakon tri godine okončala je razvoj i izradu pojačala pod nazivom Power Genius XL. To je danas najbolji i tehnološko najnapredniji pojačivač za radioamatere na planeti. Razvoj ovog pojačala donio je dva nova unikatna tehnološka rješenja koja su već registrovana kao patenti u Američkom patentnom zavodu.

Kolektiv Sky Sata svakodnevno radi, osim na proizvodnji, koja se izvozi i koja je ekskluzivnim ugovorom otkupljena za sljedeće 3 godine i na razvoju novih uređaja

Usluge i proizvodi

  • Radioamaterska pojacala
  • Antenski tjuneri
  • High Power filteri
  • Automatizacija
  •  

Projekti

Power Genius

Naše novo PoverGenius KSL RF linearno pojačalo je izuzetno čisto, tiho i isporučuje punu zakonsko ograničenu snagu pri 100% radnih ciklusa. Jedino pojačalo sa potpunim SO2R mogućnostima ima nominalnu izolaciju od 70 dB između ulaza pobudnika. Kao i cijela naša linija Genius proizvoda, nadgleda se i automatizuje preko integrisane Ethernet veze.

Tuner Genius

Integriše se sa bilo kojim primopredajnikom. Dizajniran da dopuni primopredajnike serije FLEKS-6000 i Pover Genius KSL™ pojačalo Integracija softvera Samless SmartSDR™. Potpuna kontrola i nadzor (preko LAN-a) iz intuitivne Vindovs™ aplikacije. Konkurs je spreman - JEDINO rešenje SO2R sa jednim radiom u radio-amaterima. Visoka tačnost merenja SVR-a i merača snage u bajpas režimu i još mnogo toga.

Antenna Genius

Antenna Genius je pametni antenski prekidač koji ima 8 antena na 2 radija. Savršeno za SO2R i višestruko takmičenje ili maksimalno iskoristiti vaš dual RKS primopredajnik. LAN/VAN sposobnost je bila osnovna sposobnost dizajna od prvog dana, a ne naknadna misao. Cijela linija proizvoda Genius: Interface Genius, Antenna Genius, Rotator Genius i Station Genius rade zajedno neprimjetno, lokalno i daljinski.

Kontakt

https://4o3a.com/
skysat@t-com.me
Ratisevina, Vjecnih junaka 27, Herceg Novi
+38268800500